Ttela

TFK HIS krossade Bengtsfors

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

Inför matchen mot Bengtsfors sa TFK His-tränaren Håkan Sandersson att laget skulle försöka överleva och ta tre poäng. Med facit i hand gjorde de mer än att bara överleva.

TFK HIS BENGTSFORS IF

Publiken på Stavrelund­s IP behövde bara vänta i fem minuter innan Tilda Ohlson i Trollhätta­ns FK Halvorstor­ps IS drog igång lagets målskytte i matchen mot tabelljumb­on Bengtsfors. 2-0 och 3-0 kom av bara farten. Innan halvtimmen var spelad stod det 6-0 till hemmalaget. Och som om inte det vore nog gjorde TFK HIS ytterligar­e två mål innan pausvilan.

”Vi fuskar inte någonstans utan fortsätter att jobba stenhårt”

HÅKAN SANDERSSON

Tränare TFK HIS

– När det står 4-0 redan efter 20 minuter är matchen avgjord. Men vi fuskar inte någonstans utan fortsätter att jobba stenhårt och då blir det jävligt jobbigt för dem, säger Håkan Sandersson, tränare i TFK HIS.

Det hårda arbetet gjorde att laget fick utdelning även i andra halvlek. Först gjorde Tilda Ohlson sitt tredje och fjärde mål för kvällen, innan Sanna Jensen fastställd­e slutresult­atet till 12-0 genom två snabba mål.

– Det här var väldigt positivt efter en tung förlust senast. I veckan har vi spelat bra fotboll på träningarn­a och det var roligt att få öva på det även på match. Jag är jättenöjd med laget, säger Sandersson.

Övriga målskyttar för TFK HIS var Hanna Skoglund 3, Julia Jonasson 2 och Frida Kalmertun.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden