Ttela

”En helt godkänd säsong”

- GABRIEL ANDERSSON 0520-42 26 00 gabriel.andersson@ttela.se

”Det känns som att vi är på uppgång” PATRIK THULIN tränare

förluster kom en förlösande vinst borta mot Göteborgs DFF senast.

– En oerhört viktig vinst! De matcher vi förlorat det senaste har vi haft oflyt i, och resultaten kunde lika gärna varit tvärtom, säger Viktoria Hummerhiel­m.

MED TRE POÄNG ner till Ämtevik parkerar Skoftebyn på en niondeplat­s. I kväll gästar femman Alingsås FC United. Vinst där innebär att Skoftebyn kan klättra till en sjundeplat­s. En helt godkänd säsong så här långt, menar Hummerhiel­m.

– Ja, det tycker jag. Vår målsättnin­g inför säsongen var att hänga kvar i division 1, och att vara stabila som nykomlinga­r. Det tycker jag att vi har varit. Resultaten har inte riktigt speglat matchbilde­rna, men jag tror att vi kommer att göra en riktigt bra höstsäsong, säger hon.

MED FYRA RAKA vinster i bagaget blir dock Alingsås en tuff motståndar­e att ställas emot, medger Skoftebyns tränare Patrik Thulin.

– De började ganska dåligt, men har kommit igång det senaste. Framför allt beror det på att de fått tillbaka en del spelare som inte platsade i Kungsbacka DFF. Men det känns som att vi är på uppgång, säger han.

Förutsättn­ingarna inför matchen ser dessutom goda ut för Skoftebyn, som kommer till matchen med en helt frisk trupp.

– Vi har haft en del problem med skador tidigare, men för en gångs skull har vi en helt frisk trupp. Det enda frågeteckn­et är Sofie Sandersson, men hon spelade 30 minuter med U-laget senast och finns tillgängli­g, säger Patrik Thulin. Fotnot: Matchen mellan Skoftebyn dam och Alingsås FC United sänds direkt på ttela.se med start 19:20.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? OPTIMISTIS­K. Efter två raka förluster vann Skoftebyn dam borta mot Göteborgs DFF senast. ”En oerhört viktigt vinst”, menar Viktoria Hummerhiel­m.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE OPTIMISTIS­K. Efter två raka förluster vann Skoftebyn dam borta mot Göteborgs DFF senast. ”En oerhört viktigt vinst”, menar Viktoria Hummerhiel­m.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden