Ttela

Omsättning i IFK:S styrelse

- KARL ANDERSSON 0520-42 26 00 karl.andersson@ttela.se

Under tisdagskvä­llens årsmöte stod det klart att det blir en hel del förändring­ar på tunga poster i IFK Vänersborg. Bland annat försvinner vice ordförande Tommy Hjert och kassör Leif Bengtsson.

På ordförande­posten skedde ingen förändring när IFK Vänersborg­s årsmöte genomförde­s, då Jan-olof ”Jolo” Olsson blev omvald som högsta höns. Olsson får dock stifta bekantskap med en hel del nya styrelseme­dlemmar sedan vice ordförande­n Tommy Hjert och kassören Leif Bengtsson avgått.

– Tommy avgår på grund av hög arbetsbela­stning, berättar ”Jolo”, som i stället får jobba ihop med den gamla Ifk-lagkaptene­n Martin Röing.

– Det är jättekul att få in Martin med hans färska erfarenhet som spelare. Man kan dock inte säga att han tar över Tommys roll rakt av, utan hans titel är ansvarig för Sport Elit, förklarar Olsson.

I kassörsrol­len ersätts Leif Bengtsson av Maria Sannesson Jensen. Andra tillskott till styrelsen är Lars Alfredsson och Bill-arne Andersson.

– Det var en bra styrelse tidigare och det blir en bra styrelse nu. Det är ganska normalt med att folk kommer och går i en styrelse, säger Olsson som på den ekonomiska fronten kan meddela att klubben gjorde ett positivt resultat.

– Ett positivt resultat, om än ett litet. Det känns bra att kunna säga det eftersom många klubbar har problem med ekonomin.

I månadsskif­tet januarifeb­ruari arrangerar Vänersborg VM, vilket medför att det blir ett annorlunda år för klubben på alla plan men framförall­t budgetmäss­igt.

– Vi har en speciell budget för VM så att eventuella kostnader inte ska gå ut över klubben, säger den omvalde ordförande­n.

 ??  ?? Jan-olof Olsson går in på sitt tredje år som ordförande i IFK.
Jan-olof Olsson går in på sitt tredje år som ordförande i IFK.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden