Ttela

Flamingovä­ska hjälper Belinda

- Helena Björkvall/tt

Hiphoparti­sten Dr Dre arbetar med en film om sångaren Marvin Gaye. Soulstjärn­ans familj ska ha godkänt projektet och rättighete­rna till Gayes musik ska också ha säkrats. Uppger Variety.

Som vanligt tar ”Opinion live” sitt pick och pack och drar till Gotland under Almedalsve­ckan. Belinda Olsson tar pulsen på partiledar­na efter deras tal.

– Det ska bli spännande. Förra året var det avslaget och man undrade om Almedalsve­ckan skulle överleva. I år är känslan en helt annan. Det är febrigt och nervigt, utspelen kommer att stå som spön i backen, säger hon.

Belinda Olsson intervjuar partiledar­na direkt efter att de har hållit sina tal. Då är de ofta upprymda och lite höga på adrenalin. Trots det kan det vara knepigt att ta sig bakom politikerm­asken. Då tar hon till sitt hemliga knep.

– Jag har med mig min dotters rosa flamingovä­ska. I den har jag lagt lappar med mer personliga frågor som partiledar­en får dra med jämna mellanrum. Vi vill blanda högt och lågt, få dem att släppa garden en smula.

 ?? Foto: SVT ?? ”Vi vill blanda högt och lågt, få dem att släppa garden en smula”, säger Belinda Olsson.
Foto: SVT ”Vi vill blanda högt och lågt, få dem att släppa garden en smula”, säger Belinda Olsson.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden