Ttela

”Det har varit helt fantastisk­t”

BORDTENNIS: KRISTIAN KARLSSON LADDAR OM HEMMA I TROLLHÄTTA­N

-

I vanliga fall brukar Kristian Karlsson ha semester några veckor tidigare, men när TTELA träffar honom i Trollhätta­n i början av juli har han precis kommit hem från Indien.

– Jag har spelat i indiska ligan som hållit på i tre veckor ungefär. Innan dess var jag en vecka i Kina och en vecka i Japan. Så jag avslutade säsongen med en lång Asienturné, säger Karlsson.

Anledninge­n till den lite sena semestern stavas bröllop, inte för Kristian Karlsson själv men för bästa vännen Mattias Karlsson. Kristian Karlsson är bestman och bröllopet är i Halmstad, i samma stad som de båda för några veckor sedan såg till att fixa ett Vm-brons till Sverige i.

– Det var helt otroligt. Det var nästan som att det var riggat, allt blev så bra och alla var i form. Och vi fick bra lottning i slutspelet, vilket var viktigt. England i kvartsfina­len var en jättechans som vi lyckades ta vara på. Det blev verkligen som man drömde om, det var häftigt, berättar Karlsson.

Förutom Vm-bronset har Kristian, tillsamman­s med Borussia Düsseldorf, blivit tyska mästare samt vunnit tyska cupen och Champions League.

Han har vunnit Vm-brons, blivit tysk ligamästar­e och vunnit Champions League. Kristian Karlsson kan summera sin bästa säsong hittills. – Det har varit helt fantastisk­t, säger han.

 ??  ?? EFTERLÄNGT­AD VILA. Kristian Karlsson summerar en fantastisk säsong och laddar upp inför en ny hemma i Trollhätta­n.
EFTERLÄNGT­AD VILA. Kristian Karlsson summerar en fantastisk säsong och laddar upp inför en ny hemma i Trollhätta­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden