Ttela

NYTT PADELCENTE­R PÅ GÅNG

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

För drygt ett år sedan öppnade Trollhätta­ns första padelhall. Nu är en ny på gång. – Vi har länge velat öppna i Trollhätta­n, säger Martin Eriksson, sälj- och marknadsch­ef på PDL group.

PDL group har redan sju olika padelcente­r runt om i landet och en ny på gång i Skellefteå. Nu meddelar företaget att de även kommer öppna i Trollhätta­n.

”Vi har länge velat öppna i Trollhätta­n och har aktivt letat lokal”

MARTIN ERIKSSON Sälj- och marknadsch­ef PDL group

– Vi har länge velat öppna i Trollhätta­n och har aktivt letat lokal. När vi fick möjlighet att öppna ett padelcente­r i gamla Ahlsellfab­riken tvekade vi inte en sekund, säger Martin Eriksson, sälj- och marknadsch­ef på PDL group.

LOKALEN ÄR 3 500 kvadratmet­er stor och bygget är i full gång. Planen är att öppna under hösten.

– Det kommer bli ett aktivitets­center där största delen kommer vara padel med sex banor, omklädning­srum, reception samt shop. Utöver padel kommer vi ha en yta på 1000 kvadratmet­er, eller två ytor på 500 var, som skall vara för andra aktivitete­r för människor i rörelse. Vi för samtal med lokala intressent­er i Trollhätta­n som är intressera­de av dessa ytor, säger Eriksson.

PARALLELLT MED BYGGET av hallen pågår arbetet med att rekrytera en hallchef.

– Vi håller på att samla in kandidater och hoppas kunna intervjua folk nästa vecka, men ansökan är fortfarand­e öppen så det är inte försent att söka, säger Martin Eriksson.

 ?? Bild: MATHIAS BERGELD ?? Måns Zelmerlöw var med och invigde PDL:S padelhall i Göteborg i början av förra året. Nu öppnar företaget snart en ny hall i Trollhätta­n.
Bild: MATHIAS BERGELD Måns Zelmerlöw var med och invigde PDL:S padelhall i Göteborg i början av förra året. Nu öppnar företaget snart en ny hall i Trollhätta­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden