Ttela

Tre poäng blev en

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se

Ledning med 3-2 och bara ett par minuter kvar. Då snuvades Vänersborg­s FK på segern i hemmamötet med Bullaren.

Gästerna från Bohuslän såg tidigt till att skaffa sig ledningen med 0-2, och mot den bakgrunden var Vfk-tränaren Mikael Prodér trots allt nöjd med en pinne, även om det så klart var snöpligt att tappa segern när bara ett par minuter återstod.

I första halvlek var det mål av Ebba Alfredsson och Moa Jansson som gjorde att VFK kom ifatt målmässigt, och efter pausen såg Linnea Johansson till att ge hemmalaget ledningen.

Något som således såg ut att bära hela vägen till tre poäng, men bara nästan.

– Tjejerna gjorde ett jättejobb, och vi såg i alla fall till att hålla avståndet till Bullaren, fortsatte Prodér.

Det oavgjorda resultatet betyder att VFK och Bullaren ligger kvar på sjunde respektive åttondepla­ts i division 2 Nordvästra Götaland, och att marginalen dem båda emellan är fortsatt tre poäng till Vfktjejern­as favör.