Ttela

TIF leder Trollhätte­sexan

- STINSEN ANDERSSON

Topplagen i Trollhätte­sexan har avverkat elva av seriens tjugo omgångar, Trollhätta­ns IF är obesegrat och leder serien. Jagar gör en trio bestående av Wargön, Lödöse Nygård och Halvorstor­p, alla sex poäng bakom.

Visar Gerbeshi är ny tränare för året i TIF, och som tidigare varit assisteran­de tränare i IFK Trollhätta­n och Frändefors IF. Vad ska ni göra för att behålla ledningen under hösten?

– Det är tre saker som måste fungera: Hålla fokus, göra det vi är bra på samt att vi tränar regelbunde­t, säger den ambitiöse Tif-tränaren.

I sen elfte match vann TIF sin tionde seger, senast var det Hjärtum som fick se sig besegra på natursköna Billerödsv­allen med 4-0 (2-0).

Målen gjorde Jonas Olsén, Axel Olsson, Kalle Andersson och David Larsson. Och Gerbeshi fortsätter: – För mig personlige­n är processen av lagets utveckling tillsamman­s oerhört viktig, och jag kommer att fortsätta fördjupa mig vidare i mitt arbete med laget. Förhoppnin­gsvis ska det leda till ett positivt resultat.

En eventuell serieseger och uppflyttni­ng till division 5 skulle säkerligen glädja gamla Tif-anhängare som fortfarand­e har i minnet när klubben spelade fem år i division 2, det som då var näst högsta serien i Sverige.

1959-1960 återfanns i TIF i division 2 Västra Götaland och 1974-1976 i division 2 Södra. SPEL FRÅN HELGEN DAGENS DUBBEL TOPPTIPSET EUROPA

 ?? Bild: STINSEN ANDERSSON ?? Visar Gerbeshi gör succé som tränare för Trollhätta­ns IF.
Bild: STINSEN ANDERSSON Visar Gerbeshi gör succé som tränare för Trollhätta­ns IF.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden