Ttela

HIS/TFK: ”Vi kan gå långt”

- KARL ANDERSSON 0520-42 26 00 karl.andersson@ttela.se

Två matcher, två segrar. Halvorstor­ps Is/trollhätta­ns FK har ett perfekt facit efter Gothia Cups två inledande dagar.

Med stor sannolikhe­t är årets upplaga av Gothia Cup en av de sista cuper som HIS/ TFK:S F02-03 spelar. Redan nästa säsong väntar seniorspel för tjejerna i antingen division 2 med A-laget eller division 4 med U-laget.

– Det här blir lite av den sista cupen med gänget. Det

Eskilstuna

Lopp 10, 2640m, auto: National Prince Radjah d’inverne Fighting Bax Louie Brodde Dom Perignon Comte du Pommeau Toronto Love D.D’S Perseveran­ce Order by Heaven Barbara L.hanover Taffy Oceanic Clearence

har visat fin form i varje start på slutet. Han avslutade bra som trea i V75-finalen senast. Han är snabb ut och det kan bli tidig ledning. Där trivs han och han går bra på distansen. såg fin ut senast, passas.

DD-2. Lopp 11, 2640m, auto Volnik du Kras* Ontrack He’s Black Very Kronos Eldorado B. Born Unicorn Cuba Libre Ice Super War Horse Digital Performer Villiam

skötte sig bra senast och såg fin ut. Han har väldigt hög kapacitet och vi tippar att han kommer till ledningen. Därmed får han tipset. gick helt okej i årsdebuten men han såg lite tung ut i stilen. Han är säkert mycket vassare nu men får nog ett tungt lopp. övertygar. Tuffare emot men måste räknas.

Dd-system 3 rader

DD-1: 5 DD-2: 1, 3, 9 känns lite vemodigt, jag har tränat dem sen de var sju år, berättar Peter Jensen, som fått se sitt lag inleda svanesånge­n på bästa sätt.

Måndagens 7-0-demolering av Kilafors följdes nämligen upp under tisdagen med att Trollhätte­kombinatio­nen besegrade Linghem/örtomta med 2-1. Stor segerorgan­isatör var Alice Svensson, som gjorde 1-0 tidigt i matchen och i slutet även avgjorde tillställn­ingen med ett långskott till 2-1.

Segern innebär att laget är klart för A-slutspel.

– En väldigt väl genomförd Flickor 16

Linghem/ört.-his/tfk 1-2 Vfk-rapid Athene 3-0

Pojkar 15

Älvsborg-vänersborg­s IF 3-1 Furuland-trollhätta­ns FK 0-0

Pojkar 14

Knislinge-mellerud 0-3

match av oss. Vi förvaltar inte riktigt våra chanser i den första halvleken och släpper in ett billigt mål precis innan paus, men jobbar stenhårt i den andra halvleken och lyckas vinna en jämn match, berömmer Jensen sitt lag. Två segrar och klara för Aslutspel, hur bra är det här laget egentligen?

– Vi är riktigt bra. Framförall­t är vi ett otroligt kollektiv där alla jobbar för varandra. Med rätt förutsättn­ingar kan det här laget gå långt.

I morgon väntar två mycket viktiga matcher för HIS/ TFK. På förmiddage­n möter man Rush Soccer från USA i kampen om gruppseger­n. Resultatet där avgör vilket lag man får möta i den första slutspelso­mgången senare på eftermidda­gen.

?? Bild: TOMMY HOLL ?? MÅLJUBEL. His/tfk-spelarna firar ett av lagets två mål i 2-1-segern mot Linghem/örtomta. I och med segern är laget klart för Aslutspel i Gothia Cup.
Bild: TOMMY HOLL MÅLJUBEL. His/tfk-spelarna firar ett av lagets två mål i 2-1-segern mot Linghem/örtomta. I och med segern är laget klart för Aslutspel i Gothia Cup.