Ttela

Läsarnas bästa sommarbild­er

- CAROLINE LUNDGREN 0520-42 26 00 caroline.lundgren@ttela.se

TTELA håller just nu en tävling där ni som läsare kan vinna en trevlig fika och trisslotte­r – genom att skicka in era bästa sommarbild­er. Här är några av de bidrag vi har fått in hittills.

Årets sommar har varit rekordvarm och vi tror att många läsare har passat på att göra en hel del härliga aktivitete­r i det fina vädret. Därför utlyste vi en tävling där vi bad om att få in era absolut bästa bilder med sommarmoti­v.

Hittills har vi fått in runt 50 bidrag där ni bland annat har fångat solnedgång­ar, fisketurer, vackra byggnader och små semesterfi­rare.

Har du en somrig bild som du vill dela med dig av? Det går fortfarand­e att tävla med oss! Fram till och med den 15 augusti kan du skicka in din somrigaste bild – så kan den bli publicerad i tidningen eller på ttela.se. En vinnare kommer att få en sommarfika för två personer på ett mysigt kafé. Tvåan vinner tre trisslotte­r och tredjepris­tagaren får två trisslotte­r.

Mejla bilden till tavling@ttela.se och skriv vad den föreställe­r, vad du heter och vem som har tagit bilden. Skriv också en motivering varför just du ska vinna. Max en bild per person får skickas in.

”Killen på bilden är min son David 15 år som väntar på att makrillen ska nappa”, skriver Ingela Persson. Fotot togs 1 juni i Grödrehamn utanför Fiskebäcks­kil.

 ?? Bild: INGELA PERSSON ?? FISKE.
Bild: INGELA PERSSON FISKE.
 ?? Bild: LINDA GUSTAWSON ?? SOMMARKÄNS­LA. ”Detta är sommar för mig! När jag tar med mig barnen till Anfasteröd Camping och äter glass, fiskar krabbor och badar. Här tillbringa­de jag mina sommrar som barn, med min familj.”
Bild: LINDA GUSTAWSON SOMMARKÄNS­LA. ”Detta är sommar för mig! När jag tar med mig barnen till Anfasteröd Camping och äter glass, fiskar krabbor och badar. Här tillbringa­de jag mina sommrar som barn, med min familj.”
 ??  ?? FOTBOLL och jag k
FOTBOLL och jag k

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden