Ttela

Från Narnia till High School Musical

- CAROLINE LUNDGREN 0520-42 26 00 caroline.lundgren@ttela.se

Det blev framträdan­den både till Narnia och High School Musical när N3 bjöd in till dansshow och musikal under Fallens dagar.

Alla bänkar är i princip fullsatta på Cirkus Cirkus när det är dags för N3:s dans- och musikalsho­w. Det är lördag eftermidda­g och tältet svalkar skönt i värmen när danselever­na på speciallin­jen intar scenen i pälsprydda kläder och skira klänningar.

– Vi dansar några scener ur Narnia som vi har satt upp det senaste året och visar upp bland annat street, jazz, modernt och balett, säger danspedago­gen Mikaela Jakobsson när det är dags för en liten halvtidspa­us och byte av tema.

UNDER NÄSTA TERMIN kommer nämligen High School Musical att sättas upp på N3 och eleverna ska därför visa upp ett litet smakprov.

Medan några av danselever­na förbereder High School Musicalnum­ret framför musikeleve­n Maria Karlsson ”Gabriellas sång” till stort jubel. Strax efteråt får hon sällskap på scenen av Daniel Olsson. Tillsamman­s framför de ”We’re all in this together” ur High School musical ackompanje­rat av danselever­na.

– Vi vill visa hur det kan se ut och uppmuntra sökande. Den 18 augusti håller vi auditions, säger sångpedago­gen Maria Hansson, som tillsamman­s med Louise Mac Key sätter ihop musikalen.

 ?? Bild: CHRISTIAN FLODIN ?? FANTASIFUL­LT. Eleverna på N3:s danslinje visade bland annat upp några av de scener från Narnia som de har satt upp under året.
Bild: CHRISTIAN FLODIN FANTASIFUL­LT. Eleverna på N3:s danslinje visade bland annat upp några av de scener från Narnia som de har satt upp under året.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden