Ttela

För After run

- 0520-42 26 00 matilda.sadas@ttela.se

tillbaka som 95. Jag kan tänka mig att det blir en del från The Struggle Continues.

Att spelningen arrangeras i samband med ett motionslop­p tycker Mårten Edh är extra roligt då han själv har ett stort intresse för löpning.

– Jag har väl egentligen sprungit sedan högstadiet, men de senaste fem åren har jag kört lite längre sträckor. I dag springer jag mellan sex och åtta mil i veckan, säger han.

Löpningen har på senare år blivit en viktig del av hans identitet.

– I början sprang jag för att bli en vassare låtskrivar­e och få en bättre uthållighe­t på scen, men nu fyller * Arrangeras i Frändefors den 28 juli i samband med motionslop­pet Ragges runda. * Huvudakt är hiphop-gruppen Looptroop Rockers. Förband är Dofhiort’n från Vänersborg samt Norm & Sune. den många fler funktioner i mitt liv, säger han och fortsätter:

– Genom löpningen har jag upptäckt naturen och olika städer, men den har också fått mig att förstå min egen kapacitet. Jag kan se mig själv i ett slags sammanhang.

HAN SIKTAR PÅ att själv springa Ragges runda, men med anledning av spelningen i Halmstad kvällen innan loppet är han osäker på om han hinner upp till Frändefors i tid.

– Jag hoppas att jag hinner, säger han glatt.

MATILDA SÄDÅS

 ?? Bild: DAVID EINAR ?? runda After run.
Bild: DAVID EINAR runda After run.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden