Ttela

Knorren ska fortsätta leva

-

Bra att ni (Trollhätte­bor) kommit i gång med insändare om Knorren (Vårvik). Vi inflyttade förstår att ni som bott här och levt i denna underbara del av staden, har många fina minnen. Ja, som vi vet så är ju Trollhätta­n Sveriges mest segregerad­e stad, tyvärr. Varför har man hamnat där kan man undra?

Nu ska man spä på med Knorrenbyg­get och andra skrytbygge­n. Hur ska våra ungdomar få en bostad här i stan när insatsen rör sig med miljonbelo­pp? Har politikern­a något svar?

Sedan finns ju dessa som ingen bostad har, hur mår dessa personer som dagligen ser hur det byggs för dem med tjocka plånböcker? Visst är det så att den segregerad­e staden fortsätter att utvecklas åt fel håll. Vi har val i höst, tänk över detta, ska vi ha det så här?

Ett grönt Knorren Vi i Alliansen vill satsa på förskola och skola, förbättra integratio­nen och se till att omsorgerna får bättre kvalitet och valfrihet. S har misslyckat­s med allt detta. Det enda S vill veta är hur vi ska styra efter valet. De har inga lösningar på problemen de skapat.

Vi är tydliga. Det är Alliansen vi vill samarbeta med och söker mandat från väljarna för att göra det och inget annat. Lika angeläget för alla är att få veta vem Paul Åkerlund (S) söker stöd till sin budget. Peter Eriksson (M) Sofia Lindholm (C) Rita Paulsson Svensson (L)

Bedros Cicek (KD)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden