Ttela

Britney Spears i Sverige

MUSIK: STJÄRNAN GÖR OVÄNTAT VAL FÖR SVENSKT STOPP PÅ TURNÉN

-

Popprinses­san Britney Spears tar med sig Las Vegas-showen ”Britney: Piece of me” och kommer till Göransson Arena i Sandviken på lördag. Kvällen före spelar hon i Norge.

– Det är en jäkligt tajt turné det här. 13 truckar och åtta bussar med utrustning och crew kommer köras till Sandviken under natten för att vara framme omkring nio på lördagsmor­gonen, berättar Fredrik Granting, vd för Göransson Arena, för Gefle Dagblad.

TORSDAGENS KONSERT PÅ den danska musikfesti­valen Smukfest sågades dessvärre av recensente­rna. Så väl Ekstrablad­et som Jyllandspo­sten gav Spears bottenbety­g och den senare beskrev föreställn­ingen som konstig och tyckte att det hela liknade en gymnastiku­ppvisning.

Sandviken laddar för att ta emot världsstjä­rnan Britney Spears i helgen. Men hennes show gick inte hem i Danmark tidigare i veckan. ”I 90 smärtsamt långa minuter led både Britney och publiken. Det var närmast tragiskt”, skriver Ekstrablad­et.

Å ANDRA SIDAN hyllade brittiska The Independen­t henne med betyget fyra av fem efter Pridekonse­rten på Preston Park i Brighton förra helgen – trots att stjärnan använde sig av playback-teknik under stor del av konserten.

”Det är Spears styrka och sårbarhet inför sina problem som tilltalar hennes fans. Hon är omedelbart förlåten för saker som normalt skulle sänka andra stjärnor, som hennes välkända motvilja att

 ??  ?? STORSLAGET. Britney Spears vid en konsert i Japan i fjol – i helgen kommer hon till Sandviken.
STORSLAGET. Britney Spears vid en konsert i Japan i fjol – i helgen kommer hon till Sandviken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden