Ttela

Vi blev inte inbjudna

-

Den 10 augusti hade TTELA en artikel under rubriken ”Många politiker ville debattera landsbygde­n”. Det fanns en bild på representa­nter på samtliga partier i Vänersborg­s fullmäktig­e utom ett parti, Medborgarp­artiet.

Detta har föranlett att partiet blivit kontaktat med frågor liknande, ”varför fanns inte Medborgarp­artiet med på debatten?” Är ni inte intressera­de av landsbygds­frågorna eller brydde ni er helt enkelt inte om att delta?”

Orsaken är att vi inte visste om att det skulle vara en debatt och därmed fanns det ingen möjlighet att vara närvarande. Vi kontaktade LRF:S ordförande i Vänersborg­s kommungrup­p, Kristina Jacobsson som beklagade det inträffade, men hon hade glömt att bjuda in oss. Svagt kan vi tycka och är besvikna, att vi inte fick chansen att delta i debatten. Vår uppfattnin­g är att alla partier ska ha samma möjlighet. Där har ni som undrar, förklaring­en till att vänersborg­arnas enda självständ­iga kommunpart­i inte deltog.

Självklart är vi intressera­de! Vänersborg­s kommun består till stor del av lands- och skogsbygd med dess speciella frågor. Vi anser att frågorna kring detta är mycket viktiga och det hade varit värdefullt, inte minst för oss att delta i diskussion­en. Morgan Larsson

ordförande Medborgarp­artiet

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden