Ttela

Missade målchanser i kvadrat för TBOIS

- KARL ANDERSSON 0520-42 26 00 karl.andersson@ttela.se

Trollhätta­ns BOIS är fortsatt ojämnt i sitt målskytte. Ännu en gång följdes storseger upp med uppvisning i ineffektiv­itet. – Det är blandade känslor, jättebra prestation men trots det tappad poäng, säger tränare Fredrik Bengtsson.

FALKÖPING TROLLHÄTTA­NS BOIS 1 1

Det är inte första gången den här säsongen som Bengtsson är förbryllad över sitt manskaps temporära oförmåga att få utdelning på sina chanser.

– Det är jättekonst­igt. Precis som i våras blandar vi målkalas, som senast mot Tidaholms GOIF (5–1) med matcher där vi bränner oerhört mycket chanser och förlorar poäng på det, konstatera­r Tboisträna­ren, som var helt salig när han talade om lagets första halvlek borta mot Falköping.

– De första 20 minuterna är de bästa hittills under min tid i klubben, vi rullar upp dem gång på gång och har helt öppna lägen att göra mål. Vi får dock inte till avsluten samtidigt som deras målvakt gör en helt otroligt bra insats.

I STÄLLET FÖR ledning i halvtid fick bortalaget från Strömslund nöja sig med ett likaläge, och i den andra halvleken förvärrade­s situatione­n ytterligar­e när Falköping tog ledningen på en omställnin­g.

1–1-målet stod Oliwer Mattiasson för, och blev dessvärre för TBOIS lagets enda under matchen. Detta trots att man hade flera lägen att avgöra under slutskedet.

POÄNGTAPPE­T TILL TROTS kan Bengtsson & co finna tröst i att även toppkonkur­renterna Lidköping, IFK Tidaholm och Gerdsken tappade poäng.

– Ja, det är en tröst. Det hade varit hemskt att bli avhängda från toppen efter en så här bra insats.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden