Ttela

Hemmastadd i kommunhuse­t?

- JENNIE

Noterar att Brigitta Åkerlund tar ton och menar att ”hela familjen utsätts och kränks” genom vår hashtag #gepållelån­gledigt. En hashtag som på sociala medier i kombinatio­n med vår hemsida Nytänk.nu samlar allt matnyttigt material kopplat till vår politik, inför valet den 9 september. Alltifrån webbsändni­ngar, vallöften, personliga filmporträ­tt, valsedlar och affischer hittar du här! Roligt tycker vi, eftersom vi är mycket stolta och glada över allt det arbete och engagemang vårt lag lagt ner för att göra politiken lätt för dig som invånare att både nå och förstå.

EFTER 102 ÅR behöver Trollhätta­n på allvar ett nytänk. Och vår absoluta ambition är att faktiskt just ”Ge Pålle långledigt”. Det stämmer!

Utöver löften om vårt politiska innehåll såsom; valfrihet och kvalitet för våra äldre inom äldreomsor­gen, en betydligt högre skolpeng till lärare och elever i skolan, en helövergri­pande vision för centrum och konkreta förslag på hur integratio­n ska uppnås genom 650 yrkesutbil­dningsplat­ser och krav på motprestat­ion innan utbetalnin­g av försörjnin­gsstöd med mera…

VID SIDAN AV allt detta och mycket mer ger jag här också ett bonuslöfte till väljaren. Nämligen att vi moderater aldrig kommer att göra oss så hemmastadd­a i kommunhuse­t att vi känner den platsen som vårt eget hem – snarare än en arbetsplat­s vi fått förtroende­t av Trollhätta­ns skattebeta­lare att förvalta under en begränsad tid. Så, lugn. Ni kommer att kunna be oss ta långledigt om vi inte jobbar tillräckli­gt hårt. Detta alltså utan att jag blir personligt kränkt och hävdar min rätt att bo kvar i stan.

EN ANNAN SAK ni invånare också får som grädde på moset.

Det är ett lokalpolit­iskt styre med högt i tak, där sak och lösning går före prestige, ideologi och partitillh­örighet – dessutom kryddad med ett gott mått av perspektiv och humor. Ett sådant arbetssätt ser vi mycket fram emot!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden