Ttela

TRE INBROTT UNDER SAMMA NATT

- ANDREAS ENGBLOM 0522-99200 ae@bohuslanin­gen.se

Vid halv fyra-tiden inträffade nästa stöld. Den här gången var det ett företag på Holmängen som drabbades.

Under natten mot lördag har tre inbrott eller inbrottsfö­rsök ägt rum på olika platser i Vänersborg. Ingen har gripits.

Det första inbrottet fullbordad­es aldrig utan stannade vid ett försök. Det var strax före två på natten som ett vittne såg några personer som var på väg att bryta sig in en närbutik i de centrala delarna av Vänersborg. Polis tillkallad­es men då hade tjuvarna redan kört från platsen i en bil.

Polis konstatera­de att en dörr till butikens lagerdel var uppbruten men att en gallerdörr innanför inte hade skadats. En anmälan om försök till stöld gjordes, men ingen har gripits.

Vid halv fyra-tiden inträffade nästa stöld. Den här gången var det ett företag på Holmängen som drabbades. Först hade man varit inne och tagit nycklarna till två bilar som sedan körts ut från företagets område. Bilarna har inte hittats och ingen är gripen.

Knappt en kvart senare kallades polis till en grillkiosk i Frändefors där någon slagit ut en ruta och stulit tobaksvaro­r. Polis sökte i området men utan att hitta någon misstänkt. En teknisk undersökni­ng gjordes på plats, utan att ge några avgörande resultat att gå vidare med.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden