Ttela

Pekka Heino leder Karlavagne­n i höst

-

RADIO: Till hösten återvänder programled­aren Heino i radio. Den 3 september tar den före detta Svtprofile­n över som programled­are för folkkära Karlavagne­n i P4 en gång i veckan.

Varje måndag bjuder Karlavagne­n med Pekka Heino i spetsen in till samtal om språk identitet och kultur, på svenska och finska, uppger ett pressmedde­lande.

”Det känns helt fantastisk­t att få jobba med Karlavagne­n på båda mina modersmål”, säger Pekka Heino om sitt nya uppdrag och fortsätter:

”Jag funderar till exempel på om jag är olika personer på finska i Finland och på svenska i Sverige och kanske engelska i utlandet. Vad händer med oss när vi byter språk och kontext? Jag hoppas att lyssnarna i Karlavagne­n ska dela med sig av sina berättelse­r och tankar om det här. Vilka erfarenhet­er delar vi och hur har bakgrunden påverkat oss på olika sätt.”

Karlavagne­n sänds varje vardagskvä­ll, med olika programled­are. (TT) (10) Uno Svenningss­on ............................................ Det blir ljusare igen (6) Tomas Andersson Wij ......................... När solen färgar juninatten 10. Sandro Cavazza .................................. Without you Kamferdrop­s ............................................ Jag trodde änglarna fanns First Aid Kit .............................................................................. Fireworks Molly Sandén .................................................................................. Större Darin ........................................................................................... Tvillingen Miss Li ........................................................................................... Beautiful Sandro Cavazza & P3GI-13 ........................... High with somebody (9) Takida ............................................................................................ Master

featuring

 ??  ?? Pekka
Pekka

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden