Ttela

Khadour hoppade in och vände matchen

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se

Pausunderl­äget fick IFK Trollhätta­ns tränare Sevdaim Hajra att agera. 45 minuter senare hade han sett inhopparen Daniel Khadour vända matchen till seger med 3-1.

IFK Trollhätta­n finns med i snacket kring både serieseger och kvalspel för att nå division 3 till nästa säsong, men visade inte mycket av de kvaliteérn­a i första halvlek hemma mot bottengäng­et Södra Ving.

– Nej, så långt var det väldigt segt, kommentera­de tränaren Sevdaim Hajra.

Lösningen på problemet fanns på bänken, där Daniel Khadour var tillbaka efter skada, och med honom fick hemmalaget den fart på spelet man saknat i första halvlek.

– Vi ville komma runt på kanterna, och det är inte många i den här serien som hänger med honom.

OCH DEFINITIVT INTE backlinjen i Södra Ving, som Khadour skojade friskt med under sitt inhopp.

Han fixade straffen som banade väg för Kreshnik Bytyqis kvittering, och han spikade själv slutresult­atet.

Dessutom ytterligar­e ett Ifk-mål (2-1) genom Shant Kassabian.

I tabellen ligger IFK kvar på tredjeplat­sen, och laget kan bädda för en högintress­ant avslutning, Kamraterna avslutar hemma mot nuvarande serieettan Alingsås.

– Om vi inte går upp direkt har jag inget emot att vi förlänger säsongen med kval, säger Hajra.