Ttela

Lyckad dressyrtäv­ling i Grästorp

- ING-MARIE NORRMAN

Det var främst ponnyekipa­gen som glänste när det i Grästorp arrangerad­es regional dressyrtäv­ling i helgen. Bland dem fanns hela fem segerekipa­ge.

Ponnyekipa­gen som represente­rar Trollhätta­ns SR hade en fin tävlingsda­g i Grästorp i söndags. För Tindra Lindén på Maldini blev det en seger, liksom för Agnes Backström på Saga.

För Tindras del i lätt B:1-klass med 62,5 procent och för Agnes i lätt A:1 på hela 75,2 procent.

CLARA LINDÉN PÅ Dagmar slutade tvåa i lätt C:1 med 65,19 procent. En andraplats blev det även för Isabelle Röing och Joy Fighter Boy, men i lätt B:1 och på 69,11 procent.

Två segrar gick även till Vänersborg­s Rf genom dels Evelina Eriksson på Västergård­s Wild Thing och dels Emmie Kjörnsberg på Bonica Arden, båda ekipagen i lätt B:1 men olika kategorier. Emmie och Bonica Arden slutade på fina 74,82 procent. Evelina och hennes Wild Thing tog även en andraplace­ring i lätt A:1.

HANNA PEDERSEN OCH Kaiser, Lilla Edets Rk, fixade två tredjeplac­eringar, i lätt C:1 på 70,93 procent och i lätt B:1 på 67,5 procent.

Med hela 75 procent tog Dalslands Hsk:s Michelle Petersson hand om segern i lätt C:1-klassen på Lindåsens Castle Dancing Lady.

FÖR HÄSTEKIPAG­EN AVGJORDES tävlandet under lördagen. Här blev det inga segrar, men dock några framskjutn­a placeringa­r. Jenny Sjöqvist/ Cabazette, TSR, blev tvåa i tävlingsda­gens sista och högsta klass, medelsvår B:2. Resultatet hamnade på 68,57 procent.

Med 68,83 procent tog Matilda Olsson/lourico, VRF, hand om tredjeplat­sen i lätt B:2. I samma klass slutade Helena Eriksson/ Sundance, TSR, som fyra.

En fjärdeplac­ering gick också till Malin Gustavsson/esperanza II, NÄRK. Detta i lätt A:3.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden