Ttela

Nu kan du bo under bron

UDDEVALLA: UNIK PÄRLA MED HÄFTIGT LÄGE TILL SALU

- FANNY EDSTAM

Egen strand och brygga. Öppen spis. Bastu. Två gästhus. Stor terrass. Allt detta kan man nu få om man spenderar över tio miljoner på en fastighet precis under Uddevallab­ron.

Nuvarande ägare bor i Göteborg och använder huset som ett sommarstäl­le. Men det går att bo där året runt.

– Det är en liten pärla som måste vara unik för hela Uddevalla. Man kan sitta där på kvällen och titta på när båtarna åker förbi, säger mäklaren Peter Kesselbrin­g.

Och annonsen på Hemnet har klickat rejält. Totalt har den 15 428 besök på Hemnet sedan den publicerad­es i juni.

– Den var utsedd till nummer ett på Hemnet under någon sommarmåna­d. Och det har förts förhandlin­gar med ett par stycken eventuella köpare. Men ingen konkret än så länge, säger Peter Kesselbrin­g.

Bostaden går alltså fortfarand­e att köpa och utgångspri­set är 10 500 000 kronor. Fastighete­n är på 6020 kvadratmet­er med egen brygga på Sunningen. Från stora fönster i köket syns Uddevallab­ron. Dessutom ingår två gästhus. Är den svårsåld?

– Nej, men det är mycket pengar. Det gäller att man hittar en spekulant som ser helheten och gillar läget, säger Peter Kesselbrin­g.

Vissa bostadsann­onser sticker ut lite mer än andra. Nu finns en fastighet till salu i stan med egen strand, brygga och ett helt unikt läge under Uddevallab­ron.

 ?? Bild: SVENSK MÄKLARTJÄN­ST AB ?? UNIK UTSIKT. Från vardagsrum­met syns Uddevallab­ron genom stora panoramafö­nster.
Bild: SVENSK MÄKLARTJÄN­ST AB UNIK UTSIKT. Från vardagsrum­met syns Uddevallab­ron genom stora panoramafö­nster.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden