Ttela

”Vi är kvar i skiten”

- KARL ANDERSSON

Skoftebyn utgjorde en slät figur borta mot Torslanda och föll med 1-2. Resultaten från resten av omgången gick inte heller SIF:S väg, varför nedflyttni­ngshotet alltjämt är närvarande. – Nu är vi i allra högsta grad kvar i skiten, säger lagkaptene­n Krister Andersson.

Kapten Anderssons besvikelse är lätt att förstå. Lördagens omgång gav sämsta möjliga resultat sett ur Skoftebyns synvinkel.

– Vi hade hoppats vinna här och samtidigt få de andra resultaten med oss. Då hade vi i stort sett varit säkra. Nu är vi i allra högsta grad kvar i skiten.

Skoftebyn får i stället rikta in sig på att plocka tillräckli­gt med poäng under de tre avslutande matcherna för att hålla två av bottenkoll­egorna bakom sig. Efter 23 omgångar har man en poäng ned till kvalplats och två poäng ned till nedflyttni­ngsplats.

Borta mot Torslanda hamnade man i underläge i mitten av tillställn­ingens första akt. Strax därefter hittade man en väg in i matchen igen sedan Lavdim Azemi och Nikola Jevric elegant och effektivt kombinerat fram till den sistnämnde­s 1-1-mål. Målet var Jevrics tredje för SIF sedan han anlände till klubben i somras.

– När vi gjorde 1-1 var vi i en dålig period, men då kände vi att vi fick en ny chans att verkligen komma in i matchen igen, berättar Krister Andersson.

Länge såg det också ut som att Skoftebyn skulle fixa en viktig poäng i bottenstri­den, men i stället prickade inhopparen Kasper Davidsson in det matchavgör­ande 2-1-målet med kvarten kvar efter att ha varit på planen i fyra minuter.

– Vi hade inte koncentrat­ionen uppe i dag, jag vet inte vad det beror på, säger Andersson och fortsätter:

– Jag kan inte säga att vi förlorar orättvist, men trots att vi inte gör en bra match är vi nära att ta poäng. Hade vi bara stått för en okej insats hade vi absolut kunnat fixa en pinne. Torslanda-skoftebyn 2-1 (1-1) Målen: 1-0 (22) Anton Salihu, 1-1 (28) Nikola Jevric, 2-1 (75) Kasper Davidsson.

Varningar, Torslanda: Anton Salihu, Hampus Furuholm Lemborn, Anton Olsson, Isac Skoog, Noel Zandén.

Varningar, Skoftebyn: Fredrik Larsson, Krister Andersson, Anders Senften.

Domare: Danial Ahmadi.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Krister Andersson och hans Skoftebyn har tre säsongsavg­örande matcher framför sig.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Krister Andersson och hans Skoftebyn har tre säsongsavg­örande matcher framför sig.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden