Ttela

Gripen blandade och gav

- KARL ANDERSSON

Svaga i första, bra i andra. Så kan man kort sammanfatt­a Gripens insats i träningsmö­tet med Lidköpings AIK. – Ett steg i rätt riktning från Stabaek-matchen, säger tränaren Sebastian Isaksson.

Trots segern med 7-6 var Gripenledn­ingen, med tränarduon Andrej Pasjkin och Sebastian Isaksson i spetsen, missnöjt med sitt lags insats mot Stabaek i torsdags.

I SÖNDAGENS MATCH mot LAIK förlorade man, men var trots det mer tillfreds med insatsen efteråt.

– Vi är inne i en process nu där det går lite upp och ned i prestation­erna,

” Vi är inne i en process nu” SEBASTIAN ISAKSSON tränare i Gripen

säger Isaksson, som fick se sitt lag göra en halvdan första halvlek och ligga under med 0-3.

– Det var ingen katastrof, men vi gjorde några misstag och släppte in lite billiga mål. Det behöver vi minimera framöver, konstatera­r han.

Desto mer nöjd var han med sitt lags andra halvlek, då man gick upp till 2-3 och hade ett spelöverta­g.

– Vi var riktigt bra i den andra halvleken. Vi hade stor delaktighe­t i offensiven och fick ihop defensiven väldigt bra, säger Isaksson, som avböjer att ge någon extra beröm utöver lagets prestation.

– Det var ingen som riktigt stack ut, utan det var en laginsats från början till slut.

Om en månad är det skarpt läge för Gripen, då väntar Nässjö på bortaplan i säsongspre­miären. Gripen-laik 2-3 (0-3) Målen: 0-1 (9) Arvid Karlsson, 0-2 (16) Johan Karlsson str, 0-3 (38) Viktor Petersson, 1-3 (53) Markus Eriksson str, 2-3 (56) Markus Hillukkala.

?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? FICK GÖRA MÅL. Markus Hillukkala tröstmålad­e i Gripens 2-3-förlust mot Lidköpings AIK.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE FICK GÖRA MÅL. Markus Hillukkala tröstmålad­e i Gripens 2-3-förlust mot Lidköpings AIK.