Ttela

FCT VÄLJER ATT INTE ÖVERKLAGA

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se

Nu har styrelsen i FC Trollhätta­n bestämt sig: Man väljer att inte överklaga disciplinn­ämndens beslut att låta Karlstad BK behålla segern från mötet med Vänersborg­s FK.

– Alla vi i FC Trollhätta­n fokuserar nu fullt ut på kommande kvalspel och känner stort stöd i vår resa mot division 1, säger Bo ”Bobbo” Larsson, klubbens ordförande.

Det var vid 21-tiden på torsdagen som Bo Larsson kunde meddela följande:

– Vi har på kvällens styrelsemö­te beslutat att inte överklaga disciplinn­ämndens beslut, och väljer att meddela vårt beslut innan helgens matcher.

DET SISTNÄMNDA MÖJLIGEN en passning till just disciplinn­ämnden som tidigt hade ett beslut klart gällande protesten från FCT och Vänersborg­s FK, men ändå valde att vänta tills i måndags morse innan det tillkännag­avs.

Fct-ordförande­n motiverar klubbens ställnings­tagande så här:

– Vi har värderat våra chan- ser att få ärendet prövat i besvärsnäm­nden och vad ett eventuellt utfall skulle kunna ge. Vi anser att vi moraliskt sett har rätt i frågan, men accepterar disciplinn­ämndens beslut.

FÖR FCT GÄLLER nu att först avsluta seriespele­t på lördag, hemma mot seriesegra­nde Karlstad BK, och sedan börja ladda för kvalspelet där klubben börjar hemma mot tvåan från division 2 Västra Götaland.

Där står kampen om kvalplatse­n mellan IFK Malmö (55 poäng) och IS Halmia (54)

 ?? Bild: PRIVAT ?? Bo ”Bobbo” Larsson, ordförande i FC Trollhätta­n.
Bild: PRIVAT Bo ”Bobbo” Larsson, ordförande i FC Trollhätta­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden