Ttela

Kapten Krister vill ha revansch

- JOHAN LINDAHL

Stor revanschlu­sta och en vilja att spela matcher som gäller. Så summerar Skoftebyns lagkapten Krister Andersson tankarna i laget inför det första kvalmötet mot IFK Tidaholm på lördag. – Vi har fått många chanser, men nu ska vi lösa det här, säger han.

På lördag åker Skoftebyn till Tidaholm för det första av två kvalmöten mot IFK Tidaholm. Och det är med stor revanschlu­sta som lagkaptene­n Krister Andersson blickar framåt.

– Vi skulle ha löst det förra helgen, men det är alltid roligt att spela matcher som verkligen gäller. Nu är vi sugna på att göra bättre ifrån oss, säger han.

FÖR ÄVEN OM det skiljer en division mellan lagen, så kommer Tidaholm att komma med vind i seglen efter en fin säsong. Så de måste respektera­s, menar Krister Andersson.

”Vi är sugna på att göra bättre ifrån oss”

Planen är dock inte att åka till Tidaholm för att spela 0-0.

– Vi åker dit för att vinna. Det är bara halvlek efter första matchen. Vi har fått många chanser, men nu ska vi lösa det här, säger han.

I TIDAHOLMS FÖRSTA

kvalomgång, mot Västra Frölunda, vann de hemma med hela 5-0 för att sedan få med sig 2-2 i Göteborg. Och då var tränaren Jonas Björk på plats och fick en klar bild av sina kommande motståndar­e.

– De är välväxta och rejäla i sitt spel. Och lag i lägre divisioner brukar spela fysiskt för att ha en chans, så jag blir förvånad om det inte smäller ordentligt på lördag. Klarar vi den fighten så vinner vi, säger han.

VÄDERPROGN­OSEN SÄGER dessutom snöblandat regn, så drabbninge­n kan antas utspela sig på en riktig höstbana.

– Det kommer nog inte bli så mycket finspel, förutspår Jonas Björk.

Sedan tidigare är Carl Lext ljumskskad­ad och måste avstå även den här matchen till förmån för sin rehabträni­ng. I övrigt ställer Skoftebyn upp med fullt manskap.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? REVANSCHSU­GEN. Krister Andersson ser fram emot att spela matcher som verkligen gäller. Och en sådan väntar på lördag mot IFK Tidaholm.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE REVANSCHSU­GEN. Krister Andersson ser fram emot att spela matcher som verkligen gäller. Och en sådan väntar på lördag mot IFK Tidaholm.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden