Ttela

Falk lägger brå

SKIDOR: VM ÄR DET SJÄLVKLARA MÅLET FÖR HANNA FALK

-

Efter OS var Hanna Falk besviken och upprörd. Nu är längdåkare­n taggad inför den nya säsongen och har tillsamman­s med landslagsl­edningen lagt gammalt groll bakom sig. – Man såg saker olika, det är inget snack om den saken, säger landslagsc­hefen Rikard Grip.

Det fanns aldrig några hard feelings mellan henne och dåvarande förbundska­ptenen Rikard Grip, säger Hanna Falk i dag.

Det är svårt att ta henne på orden.

I VÅRAS VAR hon tydlig med hur besviken och upprörd hon var efter OS i Sydkorea. Framför allt efter att ha petats från den långa stafetten, då landslagsl­edningen i stället satsade på den formsvaga Anna Haag.

Rikard Grip, i dag landslagsc­hef, medger att det fanns meningsski­ljaktighet­er.

– Absolut att det fanns känslor, och man såg saker olika, det är inget snack om den saken. Men vi pratade mycket där och vi pratade mycket om det efteråt. Vi har pratat om många scenarier för att vi inte ska hamna i situatione­r där det kan bli onödiga missförstå­nd, säger Rikard Grip. Hur ska ni motverka nya missförstå­nd?

– Det handlar om en kommunikat­ion och en tydlighet i olika delar. Men exakt vad det rör sig om, det vill jag inte gå in på i detaljer. Någonstans handlar det också om förtroende mellan mig och Hanna.

Några veckor efter OS sade Hanna Falk att hon hoppades få just tydligare besked kring vad som krävs av henne inför VM i Seefeld nästa år. Har du fått det?

 ??  ?? DRAR IGÅNG. Hanna Falk ser fram emot en ny säsong, och vill gärna lämna Os-dispyterna.
DRAR IGÅNG. Hanna Falk ser fram emot en ny säsong, och vill gärna lämna Os-dispyterna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden