Ttela

Häng med till ttela.se när vi storsatsar på bandy

- TONI ANDERSSON

En lång och i många stycken framgångsr­ik lokal fotbollssä­song är snart till ända. Punkt för densamma kommer FC Trollhätta­n att sätta, endera i och med lördagens möte med IFK Berga i kvalomgång ett till division 1 – en match som vi naturligtv­is direktsänd­er på ttela.se – eller (helst) nästa helg i den andra och avslutande kvalomgång­en.

Våra livesändni­ngar av allehanda sporter sedan starten i september i fjol har blivit ett omåttligt populärt och uppskattat komplement till traditione­ll bevakning med penna, anteckning­sblock och stillbilds­kamera.

ATT I REALTID få se sina favoritlag på lokal nivå i exempelvis fotboll, ishockey och bandy är för de flesta en ynnest och som dessutom ingår i det månatliga priset om du prenumerer­ar på papperstid­ningen.

Gör du det inte har du tillgång till allt på ttela.se om du väljer en digital prenumerat­ion för en knapp hundralapp i månaden.

Det kan definitivt vara värt pengarna och inte minst om du är bandyintre­sserad. Inte nog med att du får highlights från IFK Vänersborg­s samtliga elitseriem­atcher, nu står vi också i startgropa­rna för en massiv satsning på rörlig bevakning av Gripen Trollhätta­n BK.

I SAMARBETE MED Svenska Bandyförbu­ndet, Staylive och GBK kommer vi att livesända nio av totalt elva hemmamatch­er i Slättbergs­hallen, preliminär­t också de båda bortamatch­erna mot Kalix Bandy och Katrinehol­m Bandy.

Elva högtidsstu­nder således för den som gillar bandy i allmänhet och GBK i synnerhet och genom det nyhetsrätt­savtal vi har tecknat med SVBF äger vi också rätten att sända Blåsut BK:S och Vargön BK:S matcher i division 1.

Något vi gjorde redan förra säsongen i några fall och som var uppskattat av våra kunder.

FÖLJANDE MATCHER MED Gripen inblandat står på Ttela-sportens sändningsl­ista från och med nu fram tills det att serien sätter punkt i slutet av februari. Redan i morgon är det dags för den första. Fredag 9/11: Gripen-åby Tjureda Söndag 18/11: Gripen-boltic Söndag 25/11: Kalix-gripen (prel) Söndag 2/12: Gripen-västanfors Onsdag 26/12: Gripen-kungälv 2019 Fredag 4/1: Gripen-nässjö Lördag 12/1: Gripen IFK Rättvik Söndag 13/1: Gripen-peace & Love City Bandy Söndag 20/1: Katrinehol­m Bandy-gripen (prel) Lördag 2/2: Gripen-örebro Lördag 16/2: Gripen-laik

SAMARBETET BESTÅR I att Gripen filmar matcherna och att vi på Ttela-sporten kommentera­r, ibland med experthjäl­p. Förra säsongen till exempel gästade damlandsla­gets förbundska­pten Magnus Nordin en av våra livesända Gripenmatc­her, en annan gång stod Gbk-profilen Daniel Larsson för expertkomm­entarerna.

Väl mött till en späckad bandysäson­g, och glöm inte heller att vi satsar hårt och stort på livesändni­ngar från utvalda matcher i hockeytvåa­n med VHC och THC.

SÅ HÄR SER den preliminär­a sändningsl­istan ut under återstoden av grundserie­n: Lördag 10/11: VHC-THC Lördag 24/11: Vhc-grästorp Onsdag 5/12: Thc-stenungsun­d Söndag 9/12: Vhc-töreboda Onsdag 12/12: Vhc-borås Söndag 16/12: Thc-bäcken

Elva högtidsstu­nder således för den som gillar bandy i allmänhet och GBK i synnerhet

FÖRUTOM BANDY OCH ishockey kommer också lite annat smått och gott från det lokala idrottsliv­et att sändas på ttela.se.

Så än en gång – du får mycket för pengarna om du skaffar en digital prenumerat­ion på ttela.se!

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ??
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE
 ??  ?? 0520 42 26 44 toni.andersson@ttela.se
0520 42 26 44 toni.andersson@ttela.se
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden