Ttela

Duo från Skoftebyn och Gashi på Oddevolds radar

- Joel Hansson

Under måndagen började division 1-laget IK Oddevolds försäsong och på plats fanns flera nya ansikten som ska provspela för klubben. Bland annat Alexander Almqvist och Patrik Adamczyk, båda Skoftebyn, och Gauthiods Valon Gashi.

Alexander Almqvist, Patrik Adamczyk, Valon Gashi, Andreas Johansson (IFK Uddevalla) och Sebastian Stenqvist (Gjövik-lyn) är kvintetten som ska provträna för Oddevold under de kommande två veckorna.

Alla förutom Patrik Adamczyk var på plats under årets första träning som startade på gymmet.

Både Almqvist och Adamczyk åkte ur tvåan med Skoftebyn, men i stället för ett kliv nedåt kan det således bli spel en division högre upp för båda.

– Vi är framför allt ute efter försvarssp­elare från regionen och vill inte importera spelare från andra delar av landet, det är en strategi vi har, att få hit spelare från närområdet, säger sportchefe­n Johnny Schöön.

I dag väntar andra passet för säsongen och på Thordéngår­dens konstgräs får provspelar­na chansen att visa upp sig ytterligar­e.

– Samtliga spelare som är och tränar med oss är bra. Vi skulle aldrig ta hit någon som inte håller måttet. Nu ska vår tränare Janne (Carlsson) titta på spelarna och sedan får vi se vart vi landar.

 ??  ?? Skoftebyns Alexander Almqvist ska provträna med Oddevold.
Skoftebyns Alexander Almqvist ska provträna med Oddevold.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden