Ttela

”Han är inte så snabb ut men har haft svåra lägen”

-

HETA BUD. Danske championtr­änaren Steen Juul (bilden) har laddat inför lördagens V75-omgång på Jägesro och startar sex hästar. Framför allt i guldloppet har han heta bud, favoriten Turno di Azzurra och Takethem.

– Turno di Azzurra (V75-3) var mycket bra senast och har gått bra i de tre fyra senaste starterna. Han är inte så snabb ut men har haft svåra lägen, nu har han fint läge. Kort distans är inget plus men han är van vid det från Italien. Han var fin i tisdagsjob­bet och jag tror på chans med honom, säger Steen.

– Takethem (V75-3) har bra form men kom aldrig in i loppet senast. Han kommer göra en bättre insats nu. Skor nu men det funkar. Turno har bättre chans men jag tror alltid på Takethem, säger Juul. Övriga hästar är Amadillo CN, Amazing Dynamite, Aqua de Vie och Thunder Peak, Steen varnar lite för de förstnämnd­a.

V75-4. 1 Ofelia OE får svårt att svara spets, 3 Vikens Fingerprin­t är kvick och gillar spets. 6 Vis Dell’ Olmo är vass liksom 8 Frances Yoda men vi tippar att Vikens Fingerprin­t spetsar.

V75-5. 1 Tootsie Brodda var vass ut från spår 1 i Danmark för tre starter sedan. Bra spetschans, 3 Callipygia­n och 5 Copitex utmanar liksom 6 Ferrari Silas. V75-6. 4 Master Crowe är ojämnt startsnabb men kan spetsa vid en bra dag. 5 Västerbo Exact är dock spetsfavor­it, är riktigt vass första biten.

V75-7. 3 No Comment är snabb och tar sig nog förbi de invändiga.

4 Da Pepperboy är bra ut men spetsar inte av egna krafter. 5 Staro Leonardo och 8 Harran Boko är vassa, får Harran ta över?

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden