Ttela

Tunga namn kommer till Vicious Rock Indoors

- Mia Thornberg mia.thornberg@ttela.se

Freak Kitchen, Abramis Brama, Red Tail och The Damn Stars. Men den kvartetten är lineupen för Vicious Rock Indoors komplett.

Ni kan väl bakgrunden vid det här laget? Trollhätta­ns hårdaste festival, Vicious Rock, behövde flytta på sig för att Folkets park i Trollhätta­n skulle byggas om. Arrangeran­de Föreningen Knorrfest valde då att stanna i parken men att flytta festivalen inomhus och förlägga den till våren.

Backstage testade Parkhallen som hårdrocksa­rena i höstas, när bland annat Lillasyste­r var på besök, och det föll väl ut, så nu får lokalen bekänna färg ordentligt som festivalpl­ats inom samma musikgenre.

22–23 mars är det dags och totalt kommer 14 akter att stå på scenen. På tisdagskvä­llen släpptes de fyra sista namnen och då stod det klart att legendaris­ka Freak Kitchen, med originalme­dlemmen Mattias ”IA” Eklundh i spetsen kommer till Parkhallen i mars.

Stockholma­rna Abramis Brama, ett av få hårdrocksb­and som sjunger på svenska, är ännu en av bokningarn­a liksom Red Tail och rocktrubad­urerna i The Damn Stars, som kommer att underhålla besökarna under båda festivalda­garna.

Sedan tidigare var det klart att Black Ingvars (snacka om kultband!), Corroded, Thundermot­her, Veonity, Miss Willis, Gooseflesh, S. O. R. M, Electric Hydra, Zabotage och Cosmos Overkill också spelar på Vicious Rock Indoors.

 ?? Bild: Pressbild ?? Freak Kitchen blir ett av de riktigt stora namnen i uppställni­ngen hos Vicious Rock Indoors, som äger rum i Trollhätta­ns Folkets park 22–23 mars.
Bild: Pressbild Freak Kitchen blir ett av de riktigt stora namnen i uppställni­ngen hos Vicious Rock Indoors, som äger rum i Trollhätta­ns Folkets park 22–23 mars.
 ?? Bild: Kristofer Lönnå ?? Corroded
Bild: Kristofer Lönnå Corroded
 ??  ?? Black Ingvars
Black Ingvars
 ??  ?? Veonity
Veonity
 ??  ?? Thundermot­her
Thundermot­her
 ??  ?? Miss Willis
Miss Willis
 ?? Bild: Linda Pettersson ?? Abramis Brama
Bild: Linda Pettersson Abramis Brama
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden