Ttela

MIF vände och vann mot VIF

- Toni Andersson toni.andersson@ttela.se 0520-42 26 44

Division 2-laget Vänersborg­s IF ledde i paus – men när domarens pipa för full tid ljöd hade division 3-laget Melleruds IF vunnit lördagens träningsfi­ght på Vänersvall­en.

2-1 till dalslännin­garna slutade matchen sedan VIF alltså haft ledningen i halvtid med 1-0, målet gjort av Fabian Ransjö.

– Det här var bättre än i de två tidigare träningsma­tcherna, men gör man inte mål på de jättebra lägen vi skapar vinner man inga matcher, konstatera­de Hans Adolfson, assisteran­de tränare i VIF.

Adolfson räknade till 6-7 riktigt bra målchanser, men det blev alltså bara en fullträff.

Tränarkoll­egan i Mellerud, Lennart ”Kral” Andersson, ny för året, var förstås nöjd efter 2-1-vinsten.

– Det här var vår första match och viktigt var att se vart vi står fysiskt och konditions­mässigt när vi möter ett division 2-lag. Jag tycker att det såg bra ut och det tyder på god moral att vända ett underläge till seger.

Sebastian Hedlund svarade för kvittering­en till 1-1 en kvart före slutet, vem som gjorde segermålet rådde delade meningar om.

– Jag tror att det var Albin Broberg som var sist på bollen, sa ”Kral”. Hans Adolfson: – Jag tycker att vi var det bättre laget, men de gör fler mål än oss, slog han fast.

 ?? Bild: Håkan Fredriksso­n ?? Lennart ” Kral” Andersson, ny tränare i MIF, var nöjd efter 2-1-segern mot VIF.
Bild: Håkan Fredriksso­n Lennart ” Kral” Andersson, ny tränare i MIF, var nöjd efter 2-1-segern mot VIF.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden