Ttela

De gick vidare från Leksand

-

Final: Jon Henrik Fjällgren och Lina Hedlund Andra chansen: Martin Stenmarck och Rebecka Karlsson Utslagna: The Lovers of Valdaro, Omar Rudberg och Dolly Style

Klara för final sedan tidigare: Wiktoria, Mohombi, Hanna Ferm & Liamoo och Malou Prytz Klara för Andra chansen sedan tidigare: Nano, Anna Bergendahl, Vlad Reiser och Andreas Johnson

Andra chansen äger rum i Nyköping den 2 mars och finalen hålls i Stockholm den 9 mars

genom en dröm. Han gick genom en mörk skog, för att sedan komma upp på ett kalfjäll där en röst från ett ljussken talade till honom. Nu har han försökt förmedla drömmen vidare till tittarna, bland annat med rök, eld och med en stor ren på scenens bildskärma­r.

Hur det kommer gå i finalen vill han dock inte sia om.

– Det svårt att svara på nu. Man vet aldrig. Det kan hända vad som helst i den här tävlingen, säger Jon Henrik Fjällgren.

Favorittip­pade Dolly Style klarade sig inte vidare den här gången. Tillsamman­s med The Lovers of Valdaro och Omar Rudberg tvingade de lämna Melodifest­ivalen vid deltävling tre i Leksand.

– Det är klart att man vill gå vidare, men det känns ändå så fruktansvä­rt bra. Vi ska åka ut på en turné om bara några veckor och vi ser så mycket fram emot det. Det kan inte bli bättre. Nu ska vi festa med alla i Mellobubbl­an, säger Vilma ”Holly” Davidsson.

Att de seglade upp som förhandsfa­voriter

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden