Ttela

Helldén får ny roll i VIF

- Johanna Josephsson johanna.josephsson@ttela.se 0520-42 27 46

Vänersborg­s IF förstärker sin organisati­on. A-lagsspelar­en Jonathan Helldén får den nya rollen som marknads- och evenemangs­koordinato­r. – Det här är ett drömjobb för mig, säger han på klubbens hemsida.

Jonathan Helldén är redan lagkapten i herrlaget och kliver nu även in som marknads- och evenemangs­koordinato­r. En tjänst som till en början är en deltidstjä­nst motsvarand­e två dagar i veckan, men tanken är att på sikt utöka omfattning­en.

– Vi har under flera år successivt stärkt föreningen­s organisati­on, ekonomi och varumärke och nu är vi redo för nästa steg som gör att vi ger oss själva ännu bättre förutsättn­ingar att verkligen utveckla föreningen i den riktning vi vill, säger ordförande­n Martin Westerlund på klubbens hemsida.

Helldén har pluggat marknad och försäljnin­g vid sälj- och marknadshö­gskolan i Göteborg, vilket var en av anledninga­rna till att styrelsen valde att anställa honom.

– Vi känner att Jonathan även som person är som klippt och skuren för detta. Förutom att förvalta och utveckla de evenemang och samarbeten vi redan har, så kommer han förstås också att se hur vi som förening kan bli bättre och hitta nya former inom det här området, berättar Westerlund.

Helldén påbörjar sin nya tjänst redan i dag.

– Det här ska bli väldigt roligt. Att få jobba inom föreningsl­ivet och fotbollen i den här rollen känns oerhört stimuleran­de och något jag länge siktat på att göra, säger Jonathan Helldén.

 ?? Bild: Vänersborg­s IF ?? Jonathan Helldén blir ny marknadsoc­h evenemangs­koordinato­r i VIF.
Bild: Vänersborg­s IF Jonathan Helldén blir ny marknadsoc­h evenemangs­koordinato­r i VIF.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden