Ttela

Victor Mollapolci väljer fyran och Håfreström

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se 0520-42 26 23 Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se 0520-42 26 23

Victor Mollapolci från Ljungskile och division 1 till Håfreström­s IF. – Han kommer att betyda jättemycke­t för oss, säger Argjend Mollapolci, tränare i HIF.

Håfreström är nykomling i division 4 Bohuslän-dal i år, och är på väg att leverera vad som kan vara silly seasons största bomb.

Victor Mollapolci har varit en pålitlig målskytt i division 1 hos både Ljungskile , Oddevold och FC Trollhätta­n, och dess för innan i Melleruds IF.

Toppnoteri­ngen hämtar vi från FCT och 2014 då Victor svarade för tolv mål, och var lagets bäste målskytt.

Det hjälpte dock inte, FCT åkte ur ettan, och Mollapolci var en av totalt fyra (!) Fct-spelare som presentera­des som nyförvärv hos Oddevold på en mycket uppmärksam­mad presskonfe­rens i november 2014.

De tre andra var Alen Kasumovic (som nu är tillbaka i FCT igen), Daniel Stanisic och Daniel Janevski.

Men nu blir det alltså Håfreström istället och där återförena­s han med bröderna Argjend och Flamur som redan finns i klubben i olika roller.

– Själv kommer jag att nöja mig med att enbart vara tränare i år, säger Argjend.

Sitt första träningspa­ss med nya klubben gjorde Victor, som fyller 28 i sommar, i onsdags, och Argjend är förstås mycket nöjd med nyförvärve­t:

– Han kommer att betyda jättemycke­t för oss med sina spelmässig­a kvalitéer och mål, men också genom att lära våra yngre spelare hur de ska agera.

Det återstår fortfarand­e en del praktiska saker att lösa, men Argjend tror inte det ska bli några problem.

– Victor vill spela med oss, det kommer att lösa sig.

Debut i Hif-tröjan kan det bli redan nu på lördag när Håfreström, på konstgräse­t i Mellerud, träningssp­elar mot Göta BK.

Ttela-sporten har utan framgång sökt Victor Mollapolci för en kommentar.

Det kommer att bli intressant och roligt på samma gång

Dessutom första gången som han kommer att spela på Studentern­as.

– Vi var i P18-final även ifjol med Edsbyn, men då fick jag stå på läktaren, säger Arvid.

Nu är det ettan och tvåan från den norra gruppen i P18 Elit som möts i Sm-finalen, Edsbyn noterade där 13 vinster och bara en förlust, finalmotst­åndaren Ljusdal bokfördes för tolv segrar och två förluster.

Båda två mot Edsbyn. Förklaring­en till att det gått så bra?

– Vi har fått ihop det som lag, och gör vi det vi ska kommer det att räcka långt, säger Arvid, ytterhalv till vänster i guldjagand­e Edsbyn.

 ?? Bild: Sebastian Lamotte ?? Victor Mollapolci kommer närmast från Ljungskile och division 1, men nu fortsätter han karriären i Håfreström.
Bild: Sebastian Lamotte Victor Mollapolci kommer närmast från Ljungskile och division 1, men nu fortsätter han karriären i Håfreström.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden