Ttela

Helgens matcher

-

LÖRDAG Bowling, div 1 Norra Götaland

Kabaré-thn Dolphins Team Lerum-thn Dolphins Kyrk-skrufscha Wik-skrufscha

Fotboll, herrar

Div 1 Södra Utsikten-fct

Se artikel sidan 31

Div 2 Norra Götaland Sävedalen-vfk

Gzim Sylaj och hans manskap går som tåget i division 2-fotbollen och har sedan derbyförlu­sten mot VIF i höstupptak­ten tagit tio av tolv poäng. Sävedalen ligger tre poäng före i tabellen.

VIF-IFK Uddevalla

Vänersborg­s IF har visat ruskig höstform och har på de fem senaste matcherna fyra segrar och en oavgjord. Ändå kan inte laget andas ut när det gäller nytt kontrakt, men tre poäng mot IFK skulle med största sannolikhe­t betyda division 2-spel nästa säsong.

Div 3 Mellersta Götaland Främmestad-tbois

Om det finns sexpoängsm­atcher, så är den här definitivt en sådan. Seger för Främmestad skulle betyda ett stort steg mot nytt kontrakt, seger för BOIS en livlina att hänga kvar. BOIS är i nuläget under strecket, tre pinnar efter Mellerud på negativt kval och ytterligar­e en efter Främmestad på fast mark.

Ahlafors-skoftebyn

Toppmatch i trean, ettan mot tvåan. Ahlafors är hela åtta poäng före och säkrar därmed serieseger­n i händelse av seger eller oavgjort. Skoftebyn har nog gett upp chansen att vinna serien, det är kvalplatse­n som hägrar för Andreas Wingårds mannar. Just nu har SIF två poäng tillgodo på trean Gerdsken och fyra på IFK Falköping. En förlust kan med andra ord bli ödesdiger. IFK Falköping-mif Hemmalaget har alltjämt chansen till kvalspel uppåt medan MIF kämpar med näbbar och klor för att undvika nedflyttni­ng. Dalslännin­garna ligger på negativt kval, men har häng på Främmestad. Div 5 Västra Sjuntorp-levene Skogslund

Se artikel sidan 32 Nossebro-edet Halvorstor­p-thn Syrianska Arentorp Helås-tif

Div 6 Dalsland

Dals Långed-kroppefjäl­l

Fotboll, damer

Div 1 Norra Götaland Skoftebyn-göteborgs DFF Skoftebyn säkrade kontraktet för ett par omgångar sedan och har inget att spela för mer än äran. Men Patrik Thulin och hans spelare vill gärna avsluta snyggt och tar sig nu an topplaget Göteborgs DFF. Lnik-skövde KIK

Kontraktet är inte helt säkrat, men kan bli det i händelse av seger eller oavgjort mot Skövde KIK som ligger nästjumbo. Hertzöga närmast under nedflyttni­ngsstrecke­t är åtta poäng efter LNIK som ännu inte vunnit på hemmaplan den här säsongen. Dags nu?!

Div 2 NV Götaland Ytterby-tfk HIS

TFK HIS skaffade sig slagläge för serieseger i och med den klara vinsten i seriefinal­en mot Vallen förra helgen. Tabelletta­n har två poäng upp på Vallen och en match mindre spelad därtill. Serietrean Ytterby borta kan dock bli en svår nöt att knäcka.

Herrestad-åif BIF

Herrestad är hopplöst sist med sina blott fyra poäng och ska inte behöva innebära några problem för ÅIF BIF i jakten på tre poäng.

Div 4 Västra

Åsaka-vfk U

Göta Edet-sjuntorp

Innebandy, damer Träningsma­tch

Tvåstad Kik-walkesborg

Rugby, damer Allsvenska­n södra

Vrk-stockholm Exiles

SÖNDAG

Bandy, träningsma­tch

Blåsut-mölndal

Fotboll, herrar

Div 4 Södra

Limmared-tfk Göta-ulricehamn­s IFK

Div 4 Bohuslän-dal

Håfreström-lysekil Munkedal-brålanda

Div 5 Dalsland

Åsebro-frändefors

Div 6 Trollhätta­n

Stora Mellby-åsaka Upphärad-lödöse Nygård Hjärtum-tff Alvhem-wargön

Fotboll, damer

Div 3 Norra

Levene Skogslund-wargön Fagersanna Mölltorp Brevik-vif

Div 4 Västra

HIS A TFK U-skoftebyn U

Div 4 Bohuslän-dal

Frändefors-viken

Ishockey, träningsma­tch

Värnamo GIK-VHC

 ?? Bild: Stefan Bennhage ?? Lagkapten Krister Andersson och hans kamrater i Skoftebyns IF möter serieledar­en Ahlafors IF i dagens division 3-omgång.
Bild: Stefan Bennhage Lagkapten Krister Andersson och hans kamrater i Skoftebyns IF möter serieledar­en Ahlafors IF i dagens division 3-omgång.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden