Ttela

Roliga lopp med flera topphästar på plats

-

Majestic Man vann på en fin tid senast och var riktigt bra då. Även om voltstart kan vara lite lurigt så bör det gå vägen. Wingmaster är alltid duktig och sedan streckas även duon Crazy And Quick och

Global Winner. Hankypanky Peyton gjorde det bra senast även om hon då åkte på sin första förlust. Hon fick ett tungt lopp den gången och är ursäktad. Läget nu är vettigt och det bör vara toppchans.

Mellby Granat är en riktigt bra häst som vunnit i sina två lopp efter lång vila. Mycket talar för tredje raka här. Men se upp för Lotusjasmi­ne och No Limit Royalty som båda känns klart streckvärd­a. Kallblodsl­oppet är öppet men jag tror mycket på norske Kos Odin som visat mycket i ljusa stunder. Här är det många starka namn.

Lukas Rauen är bästa hästen men står tufft till. Husnäs Elving var bra senast och Torbjörn Janssons Klocksves Sprinten kan vara en kul outsider.

Marrakesh är en fin häst som hoppade senast men han är normalt inte osäker. Jorma Kontio känner hästen väl och han brukar ha god

V75-1 V75-2 V75-3 V75-4 V75-5

hand med hästar efter Ready Cash. Distansen ska inte heller vara något som helst problem. Det är möjligt att jag är snett ute när jag garderar Makethemar­k men läget kan vara ett minus. Tar man sedan med trion Sorbet, Global Trustworth­y och Nadal Broline så kan man sitta lungt. Nadal Broline svarade för en otroligt vass insats senast på Bergsåker och han går inte att utelämna. Efter insatsen senast är Esprit Sisu min förstahäst i loppet. Exclamatio­n Mark fick ett tufft lopp senast och kanske är han ett bra bud nu med ett försiktiga­re upplägg. Berghs Spicklebac­k Face är klart duglig och det gäller i hög grad även Ural.

V75-6 V75-7

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden