Ttela

Premiärsuc­cé för Skrufscha

- Karl Andersson karl.andersson@ttela.se 0520-42 26 00

Ulla Nordström i BK Skrufscha var eld och lågor över säsongsinl­edningen i elitserien, som gav tre poäng på lagets två första matcher. Detta efter ett kryss mot Hammarby och en seger mot BK Eva.

Inför säsongen har snacket för det mesta handlat om att skadedrabb­ade BK Skrufscha har svårt att få ihop lag. Man lyckades emellertid vaska fram ett gäng hungriga spelare till lagets premiäromg­ång, och det visade sig på resultatta­vlan.

– Vi fick en fantastisk start!, konstatera­r Nordström.

I den första matchen mot Hammarby tog Vänersborg­slaget omedelbart kommandot genom att vinna den första ronden med 4-1. Därefter kröp dock ”Bajen” närmare med en pinne för varje rond som gick, och i slutändan fick Skrufscha nöja sig med en poäng.

– Det var lite surt, men den dominerand­e känslan var ändå att det var skönt att veta inför den andra omgången att vi inte skulle åka ifrån Skövde (där sammandrag­et genomförde­s, reds. anm.) utan poäng. berättar Ulla Nordström, som själv var lagets tredje bästa poängplock­are i premiärmat­chen.

Bäst var Jenny Karlsson och näst bäst var Linda Haglund.

Den avslappnan­de känslan av att ha tagit en poäng gav positiv effekt på lagets spel i den andra matchen. Efter en helgjuten insats lyckades man nämligen besegra BK Eva med 11-9.

– Allt bara flöt på. Precis som mot Hammarby var lagsammanh­ållningen otrolig. Det var riktigt kul att spela, säger Nordström, som var näst bäst i laget.

Precis som mot Hammarby tog Jenny Karlsson mest poäng. Tredje bäst var Maria Andersson.

” Allt bara flöt på, lagsammanh­ållningen var otrolig

Ulla Nordström, spelare i Skrufscha

 ??  ?? Ulla Nordström var överlyckli­g efter Skrufschas säsongspre­miär.
Ulla Nordström var överlyckli­g efter Skrufschas säsongspre­miär.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden