Ttela

Göran hade behövt en minibuss till matchen...

- Ulf Thuresson ulf.thuresson@ttela.se 0520-42 26 23

Tidigt ledningsmå­l av Rebecca Heinerås hjälpte inte, vid full tid stod Eriksbergs IF som segrare, träningsmö­tet på Rosenhill slutade 2-1 (1-1). – Vi har en del bra lägen men måste göra mål också, säger LNIK:S Göran Löfström.

Vi har vant oss vid att LNIK:S division 1-lag går hand i hand med långtidssk­ador, och säsongen 2020 är inget undantag.

Göran Löfström hade med sig fyra skadade spelare i bilen till matchen, men hade behövt en minibuss för att få med sig alla.

Av allt att döma kommer både Evelina och Emilia Löfström att missa hela säsongen.

– Jag har dragit av både inre och yttre ledbanden i vänsterfot­en, de säger rehab i 3-5 månader men det kan också bli ännu längre, jag blir nog borta hela säsongen.

Och på frågan om när hon kan spela igen svarar Emilia:

– 2021.

På onsdag ska det komma besked från Svenska Fotbollför­bundet om seriestart för herrarnas division 1-3 och damernas division 1, och Evelina vet vad hon hoppas på:

– Det gör inget om premiären blir framflytta­d.

I matchen mot Eriksberg tog LNIK ledningen med 1-0 redan i matchminut åtta, målskytt Rebecca Heinerås.

– Det var riktigt snyggt, skott från 16 meter, säger Evelina Löfström.

Innan paus hade dock hemmalaget, nykomling i år i division 2 Västra Götaland efter fjolårets andraplats i division 3B Göteborg, kvitterat och kort efter pausvilan kom segermålet.

– Stundtals såg det bra ut, men så blev vi stående och tittade för mycket boll. Sen har vi bra lägen, men vi måste göra mål också, säger Göran Löfström.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden