Ttela

King of Everything kung – Strong Heartbeat stark

-

1 Golden Tricks är ett intressant nyförvärv i stall Daniel Redéns regi och vad jag läst mig till är det mycket goda träningsra­pporter inför årsdebuten. Kanske spets och slut. Dock fyra streck då 3 Hevin Boko, 4 Ultra Bright och 6 Unique Juni är tuffa motståndar­e.

5 King of Everything var för mig en given spik även då Maestro Crowe fanns med i startlista­n. Nu är han struken på grund av hosta, så Claes Svenssons King of Everything kan bli en 80-procentare på strecken. Och, det är en talang utöver det vanliga.

6 Gareth Boko är mitt vinnardrag trots att han kan få ett klart tuffare lopp är spetsfavor­iten 5 Disco Volante. Många kommer nog att spika Disco Volante men han har haft svårt över 2140 efter det jag vann med honom över den distansen på Halmstad. 3 Baron Gift och 11 Elian Web får också plats på mitt systemförs­lag.

2 American Hill har svarat för tre starka insatser i år och är mitt förstaval nu när 1 Rexine inte kommer till start. 12 Princess SW är given utmanare och jag är helt inne på att segerstrid­en står mellan dessa två ston.

V75-1 V75-2 V75-3 V75-4

7 Martin du Bos har svarat för starka insatser, inte minst på Solvalla. Han är tillräckli­gt snabb ut för att få en bra resa. 5 Man at Work är en given utmanare och han var riktigt duktig senast vid V75-dödensvins­ten. 3 Pastor Power och 9 Grainfield Aiden är outsiders. Alltså fyra streck.

3 Strong Heartbeat är en fyraårig talang med Derby-kvalité, så jag väljer att singelstre­cka. Han lär köras offensivt och det kan bli ledning eller en lugn dödens.

6 Burning Man har här en bra uppgift och han spikas på lilla systemet. På det stora streckas en kvintett, där 7 Thriller NP är given efter flera starka insatser. 10 Religious och 11 Guillaume Boko är outsiders och 2 Adde SH rysaren.

V75-5 V75-6 V75-7

Res: 2-1.

Res: 4-1.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden