Ttela

Vinnaren av #ttelaläsar­bild är utsedd

- Annika von Sydow annika.von.sydow@ttela.se

Nu är tävlingen om att utse favoriten bland #ttelaläsar­bild avslutad. Bland 10 000 taggade bilder har vi tillsamman­s med er på Instagram utsett årets vinnare. Stort grattis Nicke Landin!

Under ett år har vi dagligen valt ut en bild som taggats med #ttelaläsar­bild på Instagram. För att hylla de som varit med och taggat hade vi en tävling där man fick rösta fram den finaste bilden.

Till tävlingen plockade vi på redaktione­n fram de nio #ttelaläsar­bilder som fått flest gillamarke­ringar på Instagram sedan starten. Ni läsare fick sedan rösta på TTELA:S Instagram om vem som skulle bli vinnaren.

Den bild som fick allra flest röster är Nicke Landin @nickelandi­n. Den blev utvald som #ttelaläsar­bild den tredje april. Han vinner ett presentkor­t på shopping.

Nicke Landin inspirerad­es av sin storebrors fotointres­se, och han köpte sin första systemkame­ra när han var 13 år. Idag är han 27 år.

– Det är ju ett par år som man hållit på med fotografi, så det känns roligt!

Kan du berätta om tillfället när du tog den här bilden?

– Det var en väldigt tidig morgon i naturen innan solen gick upp. Just den morgonen var det fantastisk dimma, säger han.

Vi på TTELA är otroligt glada och vill rikta ett tack till alla fantastisk­a fotografer som varje dag taggar sina bilder med #ttelaläsar­bild, och låter oss och våra läsare ta del av era fotografie­r.

Vi skickar också ett stort tack till alla som varit med och röstat, och deltagit i utlottning­en av ett presentkor­t. Vinnaren blev Teresa Majlinda, @terezamajl­indaa. Grattis Terese!

Nu har nästan 10 300 bilder taggats med #ttelaläsar­bild, och vi ser fram mot att fortsätta se era bilder varje dag. Fortsätt tagga, och gå gärna in på Instagram för att se de fina bilderna som taggats.

 ?? Bild: Foto: Nicke Landin ?? Vinnande bild är tagen en tidig morgon av Nicke Landin från Vänersborg.
Bild: Foto: Nicke Landin Vinnande bild är tagen en tidig morgon av Nicke Landin från Vänersborg.
 ?? Bild: Privat ?? Nicke Landin.
Bild: Privat Nicke Landin.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden