Ttela

Två Conrad Lugauereki­page är givna spikar

-

2 Power är loppets bästa häst men årsdebut och risk för dödens eller instängd i vinnarhåle­t gör att jag garderar. 1 Upset Face körs för ledning och är favorit till spets. Jag streckar även 6 Västerbo Lexington. Han svarade för en bra årsdebut, travade i tredje spår i över ett varv och höll starkt.

6 Alhambra Mail radar upp segrarna och trots att det är debut i volt bör hon komma iväg hyggligt. Mitt nyförvärv 7 Waiting Hill Hall är visst seg ut, så det kan bli en tappstart. 8 Alpha K, 9 Rapide Cash och 10 Dancin in the Rain är också givna på min kupong.

7 Four Guys Dream har övertygat stort på slutet och är mitt vinnardrag, men 6 Van Gogh ZS är ett givet motbud. Jag kryddar systemet med italienare­n 3 Victory’s Club och 4 Global Woodstock. 7 Knowledge’em är en klassklätt­rare och trots ett spår långt ut på vingen kommer Marc Elias att satsa på ett offensivt upplägg. Jag blir inte förvånad om motståndar­na har stor respekt för ekipaget och att det därför blir raka spåret till tidig ledning. I den positionen har jag svårt att se hur Knowledge’em ska kunna förlora. Spik.

V75-1 V75-2 V75-3 V75-4

2 Night Brodde är också en Conrad Lugauer-häst som jag väljer att singelstre­cka. Visst är 1 Niky Flax hyggligt snabb ut men när Marc Elias kör till med Night Brodde tror jag att Johan Unterstein­er väljer att släppa. Och, Niky Flax är väl bäst med en ryggresa?

7 Racing Mange såg fin ut i årsdebuten och han är tillräckli­gt bra för att vinna detta fina Guld-race.

10 Cyber Lane är en svår motståndar­e och är given liksom 9 Velvet Gio och 4 Norton Commander. 6 Portland och min 11 Giveitgasa­ndgo är rysare.

5 Nero Maximus och 7 Giant Shadow är två hästar som höjer sig klart över de andra. Ja, det är ett bra lås men jag tar också med osäkre men hygglige 6 Neelix.

V75-5 V75-6 V75-7

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden