Ttela

Iba Ramic tillbaka i Göta: ”Jag har tränat som en häst”

- Robin Johansson robin.johansson@ttela.se 0520-42 26 44

Göta BK drar igång sin säsong på fredag. Då gästas de av Rydboholms SK. Inför säsongen har Göta fått tillbaka ett bekant ansikte i truppen. Mittfältar­en Iba Ramic, 26, är tillbaka efter en kortare sejour i Skoftebyns IF. – Jag har tränat som en häst och känner mig i bra form, förkunnar Iba Ramic.

Göta BK är det enda laget i herrarnas division 4 södra som ännu inte dragit igång seriespele­t. Men på fredag är det dags och man inleder hemma på Ryrsjövall­en mot Rydboholms SK.

Med i Götas trupp finns ett nygammalt ansikte. Iba Ramic återvänder nämligen till klubben efter att ha lämnat Skoftebyn. Jobb och bostad i Göteborg gjorde att Ramic valde att gå tillbaka till sin gamla klubb.

– Det blev mycket närmare att spela i Göta. Och när jag kunde välja något bekant så kändes det bra, säger Iba Ramic.

Ramic tycker att Götas trupp känns stabil och tror att det med hjälp av tränaren kan leda långt.

– (Marcus) Tersing har ett mer internatio­nellt tänk. Han vill hela tiden att bollen ska vara i rörelse och att passningss­pelet stämmer. Han har verkligen gjort ett grymt intryck.

Den egna formen är det heller inget fel på menar mittfältar­en.

– I Skoftebyn var jag lite halvskadad och inte i min bästa form, men nu känner jag mig i toppform. Jag vill bara hjälpa laget att vinna.

Ramic tror dock att det kan bli en del premiärner­ver.

– Allt är upp och ned i år med tanke på coronan. Så i början kan det bli nervöst. Men jag tror att vi kan ta en topp tre-placering i år, säger 26-åringen.

VIKINGLOTT­O

 ?? Bild: Tomas Andersson ?? Iba Ramic gör comeback i Göta BK.
Bild: Tomas Andersson Iba Ramic gör comeback i Göta BK.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden