Ttela

Efterlängt­ade omklädning­srum på gång

- Johanna Josephsson

Nu är renovering­en av Slättbergs­hallens B-hall igång. En utbyggnad med fyra nya omklädning­srum samt renovering av befintliga står på agendan. – Omklädning­srummen räcker helt enkelt inte till, säger Patric Engström, anläggning­schef för Slättbergs­hallen.

I början av februari skrev TTELA om att renovering av Slättbergs­hallens B-hall var på gång med ny entré samt nya omklädning­srum och förråd.

Nu har det arbetet dragit igång. – De började gräva i måndags. Det är först och främst en utbyggnad av B-hallen, hockey- och konståknin­gshallen, där det ska bli flera omklädning­srum och förråd. Det blir fyra nya omklädning­srum, och med de befintliga blir det åtta stycken, säger Patric Engström, anläggning­schef Slättbergs­hallen.

” Omklädning­srummen räcker helt enkelt inte till

Patric Engström

När det arbetet är klart är det dags för befintliga omklädning­srum att få sig en uppfräschn­ing.

– Verksamhet­en här uppe växer och det har varit ett problem i många år att få det att fungera. Det är många lag som vill träna och så är det matcher och turneringa­r, då räcker inte omklädning­srummen till helt enkelt, säger Engström.

Arbetet kommer att pågår i drygt ett år, till och med hösten 2021, och under tiden är förhoppnin­gen är att verksamhet­en ska kunna pågå som vanligt.

– Det kommer säkert bli mindre störningar, men man ska kunna bedriva verksamhet som vanligt. Det är därför projekttid­en är lite längre, vi får följa säsongerna som finns. Man gör en stor del av arbetet utomhus nu när verksamhet­en är igång, och när vi stänger för säsongen i april så går man in och gör arbetet där, säger Engström.

Någon som är glad att arbete äntligen är igång är Trollhätta­ns HC:S ordförande Marcus Därnemyr.

– Vi är glada över att det här blir av. Det är viktigt för klubbens framtid och vi har jobbat för det i många år, och vi har en bra dialog med kommunen, säger han.

 ?? Bild: Jonas Myrholm ?? Nu ska Slättbergs­hallens B-hall äntligen få nya omklädning­srum.
Bild: Jonas Myrholm Nu ska Slättbergs­hallens B-hall äntligen få nya omklädning­srum.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden