Ttela

Tredje raka förlusten för ”Håffre”

- Karl Andersson karl.andersson@ttela.se 0520-42 26 00

Noll poäng efter tre matcher. Det börjar bli dags för Håfreström att inse allvaret, enligt tränaren Argjend Mollapolci. – Det är klart att man är lite orolig, säger han efter förlusten mot Valla.

Att förlora mot Högsäter (0–4) och Ödsmål (2–6) var ingen katastrof för Håfreström i division 4. Att inte ta poäng mot Valla var dock en stor missräknin­g som gör att man nu ligger sist i tabellen.

– Det är klart att man är lite orolig. Vi är inte vana vid att förlora tre raka matcher, det har inte hänt sedan jag tog över (2018). Vi måste inse att läget börjar bli allvarligt nu, säger Argjend Mollapolci.

Likt mot Högsäter, då man låg under med 0–4 efter 23 minuter, gav man sig knappt chansen mot Valla. Efter nio minuter ledde nämligen hemmalaget med två mål.

” Vi måste inse att läget börjar bli allvarligt nu

Argjend Mollapolci

– Återigen börjar vi matchen i uppförsbac­ke. Det håller inte, konstatera­r Mollapolci.

Med Burim Avdijajs tidiga reducering väcktes hoppet i bortalaget.

– Vi tar över och skapar en del kvittering­slägen, men i stället gör de mål precis före pausvilan, suckar Mollapolci och fortsätter:

– Vi är inte tillräckli­gt smarta där. I efterhand borde vi ha satsat på att gå in i pausvilan med ett måls underläge, då hade det känns mycket mer hoppfullt än vad det gjorde nu.

I matchens slutminute­r satte Burim Avdijaj ännu en reducering, hans tredje mål på två matcher, men då fanns inte tiden för att hinna kvittera.

Därmed ligger Håfreström sist på noll poäng med åtta matcher kvar av säsongen.

 ?? Bild: Rickard Sköld ?? Burim Avdijajs två mål räckte inte till poäng.
Bild: Rickard Sköld Burim Avdijajs två mål räckte inte till poäng.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden