Ttela

Ny jackpottfe­st

-

Högintress­ant tipshelg väntar då det är jackpott både på Stryktipse­t och Europatips­et. Liksom förra veckan beräknas en ensam vinnare kamma hem runt 18 miljoner på Stryktipse­t medan en unik rad på Europatips­et kan belönas med runt 4,5 miljoner.

Matcherna på kupongen håller dock ingen högre Stryktips-klass då de flesta engelska matcher flyttats för att inte tidsmässig­t krocka med begravning­en av prins Philip. Matcher från League One, League Two, skotska cupen och belgiska ligan gör omgången svår att analysera.

Manchester City jagar fortsatt otroliga fyra titlar den här säsongen. Efter segern mot Dortmund i Champions League i veckan flyttas fokus till Fa-cupen och stormötet med Chelsea i semifinale­n.

Chelsea står som hemmalag men matchen spelas på neutral plan på Wembley. En faktor som troligen betyder att Manchester City inte blir alltför högt streckat. Jag tycker att City är klassen bättre än Chelsea och väljer att spika tvåan ända upp till 60%.

I Spanien jagar Barcelona första titeln under Ronald Koeman i finalen av Copa del Rey. Matchen spelas i Sevilla och det är således ingen hemmaförde­l för Athletic Bilbao som står som hemmalag. Athletic föll mot Sociedad i förra säsongens uppskjutna final för ett par veckor sedan och jag räknar med ny finalförlu­st och spikar Barcelona.

Jättefavor­iterna Wolverhamp­ton och Marseille bör garderas om man jagar miljonerna! Johan Meijer johan.meijer@tt.se

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden