TV Tidningen

Stenmark och Bryant möts

Hellenius hörna

-

20.00

Två publikfavo­riter, artisten Miriam Bryant och skidlegend­aren och ”Let’s dance”vinnaren Ingemar Stenmark, tar plats i hörnan hos David Hellenius.

När Ingemar Stenmark intervjuas i ”Hellenius hörna” berättar han bland annat om fördomarna mot honom, om hur han är som pappa och om sin medverkan i ”Let’s dance”. I höstas släppte den före detta skidåkaren sin självbiogr­afi, ”Mästaren”, dedikerad sin yngsta dotter. Han skriver bland annat om uppväxten i Tärnaby, om hur han som ung fick höra att man inte kan leva på skidåkning och om den sedan väldigt framgångsr­ika karriären.

Ingemar Stenmark är en av säsongens gäster som programled­aren David Hellenius är särskilt nyfiken på.

– Det är roligt med en person som Ingemar Stenmark som man aldrig har sett i en klassisk pratshow förut, i alla fall inte de senaste 30 åren, sade han till TT inför premiären av programmet.

Skidlegend­aren delar soffa med artisten Miriam Bryant som i höstas dominerade Svensktopp­en med singeln ”Black car” och ”Så mycket bättre”versionern­a ”Ett sista glas” och ”Allt jag behöver”.

Miriam Bryant berättar om de svårighete­r hon har stött på i livet – och det visar sig att hon har något gemensamt med Ingemar.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden