TV Tidningen

Första sommaren med Sanna

Allsång på Skansen – sommaren 2016

-

20.00

– Det var mäktigare än jag hade trott att det skulle vara, säger Sanna Nielsen om sin första säsong som allsångsle­dare.

I somras gästade bland andra Frans, Laleh och Zara Larsson Sollidensc­enen på Skansen i Stockholm för att uppträda och leda allsång.

Artisten Sanna Nielsen gjorde debut i rollen som allsångsle­dare i tv. En sak som hon var oförberedd på var insikten om att plötsligt också vara en del av en väldigt stor och varm gemenskap.

– Det är så många som kommer dit varje tisdag, älskar programmet och hittar nya vänner. Jag var otroligt stolt över att få ingå i det. Jag tycker nog att det är det största med att leda programmet, säger hon.

I ”Allsång på Skansen – sommaren 2016” visas tillbakabl­ickar, både från det som hände på scenen och i kulisserna.

När Sanna Nielsen får plocka ut några av allsångsso­mmarens många höjdpunkte­r väljer hon tillfället när hon och artisten Kalle Moraeus sjöng ”Beatrice”.

– Benny Anderssons Orkester kompade oss, det var knäpptyst i publiken. Det var otroligt häftigt. Och när Lisa Nilsson sjöng ”Vart du än går” kunde man också höra en knappnål falla. Det var som om allt stod stilla, säger Sanna Nielsen som även leder nästa års ”Allsång på Skansen”.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden