TV Tidningen

Richardson i ny thrillerse­rie

Innan vi dör

-

21.00

Trasiga familjeban­d och organisera­d brottsligh­et tvinnas samman i den nya thrillerse­rien ”Innan vi dör”.

Marie Richardson spelar en luttrad polis som dras in i ett drama där hennes son, spelad av Adam Pålsson, har en nyckelroll.

– Serien har ett rikt persongall­eri, en spännande story och man får följa både mamman, polisvärld­en och sonen i den kriminella världen, säger Marie Richardson.

Hon spelar Hanna, en kompromiss­lös polis som länge har satt karriären före familjen. Hennes kontakt med sonen Christian är nästan obefintlig eftersom hon såg till att han greps för droginneha­v. När Hannas älskare och kollega Sven plötsligt försvinner dras hon in i en hemlig utredning som snart visar sig ha bredare förgrening­ar än väntat, och som tvingar henne att kämpa för sin sons liv.

– Varje handling som är tänkt att ta oss ur situatione­n får som konsekvens att vi faller djupare ner i helvetet, säger Adam Pålsson.

I stället för att spänningen stegras långsamt kastas tittarna rakt in i händelsefö­rloppet. Personerna­s relationer är också tätt sammanlänk­ande med brottshist­orien, vilket skapar en förtätad och intensiv känsla.

– Det är ganska unikt i Sverige, säger Marie Richardson.

Skådespele­rskan tycker också att den kompromiss­lösa Hanna är en ovanlig roll för kvinnor i åldern 55 plus.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden