TV Tidningen

Ebba listar: 5 viktiga händelser i Victorias liv

-

Myndighets­dagen

”Att fylla 18 är en stor dag för många, men särskilt stor för Victoria. Hon höll sitt första tal, och många minns när hon stod där i blå klänning och berättade hur hon skulle hjälpa sin pappa. Det var ett viktigt ögonblick.”

Föräldraro­llen

”Jag tänker på det speciella i att ha barn i dag som blir som så hårt bevakade som Victorias och Daniels barn blir. Jag tycker att de lyckas bra, med tanke på hur trygg Estelle är framför kamerorna. Som småbarnsma­mma undrar jag hur de gör.”

Visade sitt stöd

”Victoria hyllade hbtqrörels­en under QX-galan 2013. ”Vi ska torka varandras tårar med öppna hjärtan”, sade Victoria i sitt tal. Det visar vilken kraft det blir när en person som hon visar sitt stöd.”

En enande symbol

”Efter attentatet på Drottningg­atan besökte Victoria och Daniel platsen. Utan att egentligen säga så mycket, bara genom att var där på plats och visa känslor, uttryckte hon sitt starkaste medlidande. Hon visade vilken viktig och enande symbol som kronprinse­ssan kan vara vid kriser i samhället. Det är en väldigt viktig del av hennes roll.”

Bröllopet

”Kronprinse­ssan i all ära, men det jag tror att de flesta tänker på är prins Daniels kärleksful­la tal till sin fru under middagen. Han hyllades för det med all rätt. En annan höjdpunkt var när kronprinse­ssan stod utanför slottet och tackade svenska folket för att hon hade fått sin prins.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden